Sunday, 6 November 2016

Awak, lama betul saya tinggalkan awak

Dear Blog...

Saya tengok kat sini, last skali post ada pada 2012... kemudian.. senyap dan tiada lagi post. Sibuk kot saya sepanjang 4 tahun ni...

Anyway awak, fast update untuk awak... sepanjang 4 tahun kita berpisah ni..
2012 ayah accident kan... saya rupa-rupanya sedang pregnant firas aryan, anak no 2 saya tu... 2013 Jun 20, Aryan keluar ke dunia... 3 tahun lebih dah umurnya...
Ayah pulak, 3 November 2013 pergi meninggalkan kami... Pengajian saya pulak.. Alhamdulillah... berjaya dikonvokan.. walaupun tak pergi istiadat konvo.. Malaslah saya... jauh kot.. UTM Skudai tu.. Sebenarnya saya memang tak suka adat istiadat macam tu...
Sekarang Aryan dah 3 tahun umurnya.. Firas Azhad dah 6 tahun.. Saya dah mulakan kehidupan saya sebagai pelajar.. sekali lagi.. kali ni Masters Of IT... Kebetulan hari dapat tawaran sambung pengajian tu saya buat urin test sebab period lewat sebulan. Alhamdulillah.. betul-betul pregnant..
Tapi Allah lebih menyayanginya... 4 bulan bawa dia di dalam perut, dia perlu dikeluarkan kerana tidak sihat dan membahayakan ibu..

So, enough recap for 4 years.. perinciannya nanti bila ada masa kita jumpa lagi yer..

ps: saya hairan tengok warda dan ejaz dalam Suri Hati Mr. Pilot. 4 tahun berpisah tp mcm xder progress apa-apa pun.. saya ni... macam2 boleh update... hahahahah..

Kehidupan ada drama kan.. tapi drama kehidupan..

4 comments:

Akina Scarves said...

Salam ziarah
Jemput singgah blog saya
akinascarves.blogspot.my

InsyaAllah bermanfaat

Kak Nab said...

semoga perjalanan hari esok lebih baik dari hari- hari sebelumnya .

tushar soni said...

Scott McRobie
Scott McRobie

DJGO said...

If you’re going to strap on the same fake watchesevery day, it needs to look good with both your Tuesday suit and your Sunday t-shirt, but you don’t want it to be boring. You don’t have to spend five figures to get a great breitling replica.Theklockor kopior Globemaster ($120) handles all situations effortlessly and is packed with technology like a totally anti-magnetic movement and a more accurate and durable co-axial escapement,you’ll notice the seconds hand seems to tick like on a quartz
rolex replica, but this rolex replicais because of a special gear-and-spring system inside that gives it the so-called “deadbeat seconds” for more precise timekeeping.As the brand’s iconic omega repliqueindividual product, admirable adroitness and absolute kelly 35cm demonstrates what both central and outside.
Buy Cheap air max
online.


Post a Comment